UITNODIGING

Op 21 november organiseert Stichting Destino uit Brielle een Italiaanse wijnproeverij voor het goede doel. Op deze avond worden diverse Italiaanse wijnen gepresenteerd met heerlijke hapjes door sommelier Piero Formento en Catharina Moors. Zij wonen in Vado Ligure, een plaatsje aan de Ligurische kust in de provincie Savona, grenzend aan de regio Piemonte in Italië. Hun grote liefde voor het land waarin zij wonen, voor hun directe omgeving en haar overheerlijke producten heeft hun ertoe gebracht diverse wijnen en producten uit Italië mee te nemen naar Nederland.

Deze bijzondere wijnproeverij wordt op 21 november gehouden in café Nobel in Brielle. Aanvangstijd 19.00 tot 21.30 uur. Wij willen u graag uitnodigen voor deze speciale avond. Ook kunt u nog introducees (max. 2 personen) uitnodigen. Kosten voor deelname bedragen 30 euro per persoon. Aanmelden kan via de mail aan info@stichtingdestino.com. Na betaling op rekening NL71RABO0128898682 is de inschrijving definitief. Er is ruimte voor maximaal 50 wijnliefhebbers.

Stichting Destino is een vrijwilligersorganisatie zonder winstoogmerk die wereldwijd kleinschalige projecten initieert en/of ondersteunt die het welzijn van kinderen bevorderen.