Stichting Destino Brielle

De zomervakantie loopt al weer bijna op haar einde en jullie hebben al lange tijd geen nieuwsbrief meer ontvangen. Wel hebben we jullie de afgelopen tijd op onze social media op de hoogte gebracht van de diverse evenementen die we dit jaar (deels) hebben mogen organiseren.

Het jaar 2023 is fantastisch gestart met de door Studio 5 georganiseerde dinnershow in Rotterdam op 27 maart jl. Deze avond heeft een mega bedrag opgebracht van 3446,64 euro ten behoeve van het project Stichting Mariette’ s Childcare.

Dit jaar bestaat Stichting Destino al weer 14 jaar. Met enige trots kunnen we jullie vertellen dat we, mede dank zij jullie, de mijlpaal van 200.000 euro hebben behaald! Dat is een gemiddelde van ruim 14.000 euro per jaar, waarvan ook nog eens circa 98% direct naar het goede doel gaat.

In de vorige nieuwsbrieven gaven we regelmatig aan dat het aantal donateurs  terug loopt. Gelukkig zijn er inmiddels wel nieuwe donateurs aangemeld, dus dat is goed nieuws. De vaste en eenmalige donateurs vormen met hun donaties de basis voor de hulp die Destino biedt. Jaarlijks is dat ongeveer 4000 euro en dat is circa  30% van onze jaarlijkse inkomsten. Vanaf 2,50 per maand kun je Destino steunen, maar een vast jaarlijks bedrag of eenmalige donatie is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Onderstaand een korte update van de projecten die we ondersteunen.

 

Lees verder