Persbericht: Vrijdag aan het begin van de avond verzamelden in Cultureel Centrum de Man in Oostvoorne rond de 150 bezoekers voor een leuke Franse film tijdens deze Feelgood Friday Filmavond.

Dit meest recente toffe evenement van Ladies’ Circle 40 Voorne was voor het goede doel: Stichting Destino. Destino zet zich in voor kinderen in achterstandsituaties. De opbrengst komt dan ook ten goede aan dit mooie doel. Denk bijvoorbeeld aan scholing, onderhoud van schoolgebouwen en schooluniformen.

Bij De Man werden de bezoekers welkom geheten door Ladies’ Circle 40 Voorne. De Man werd omgetoverd in Franse sferen. Zo konden de bezoekers vooraf en in de pauze van de film voor een extra bijdrage aan het doel op de foto. Deze foto werd geschoten en omgezet in een mooie ‘karikatuur’. Na afloop kon deze opgehaald worden. De karikaturen werden gemaakt met een knipoog naar de kunstenaars in de Parijse wijk Montmartre. Op het pittoreske pleintje in Parijs nabij de Sacré-Coeur, bevinden zich talrijke kunstenaars bij wie mooie schilderijen gekocht kunnen worden. Hier kun je o.a. een karikatuur laten maken.

Daarnaast had Wijnhuis Voorne speciaal voor deze avond een heerlijke Franse rode wijn, Louise Merlot, geselecteerd. Een deel van de opbrengst van de verkoop gaat eveneens naar het goede doel. Deze Franse wijn is bewust niet op eikenhout gerijpt, maar op RVS vaten. Om zo het sappige en fruitige karakter te behouden.

Na een welkomstwoord door voorzitter Natasha Ras van Ladies’ Circle 40 Voorne nam Stichting Destino het woord tot alle aanwezigen. Met een korte presentatie werden de verschillende projecten toegelicht, de werkwijze uitgelegd en lokale samenwerkingen benoemd. Hierna konden de bezoekers, samen met Stichting Destino en de Ladies, genieten van de film.

Er werd in totaal € 2100,- opgehaald voor Stichting Destino. Deze mooie avond werd afgesloten met de bekendmaking van dit prachtige bedrag.

Wil jij ook het verschil maken en samen zorgen dat de wereld een beetje mooier wordt? Kom dan eens kennis maken bij Ladies’ Circle 40 Voorne. Zoek contact via één van onze ladies of via de website of social media kanalen.