Brielle – Ruim een half jaar geleden werden de vrijwilligers van Stichting Destino uit Brielle benaderd door 5 enthousiaste studenten/vriendinnen van de Hogeschool Rotterdam met het verzoek om een evenement te mogen organiseren voor Stichting Destino. Na een kennismaking in oktober met Lulu, Zoë, Marèl, Lois en Lisa , ook wel Studio 5 genoemd, gingen zij aan de slag. De keuze viel al snel op een ‘Dinnershow’.

In december is een start gemaakt met een door Studio 5 opgezette wijnactie in samenwerking met Jimmy’s Wine trade. Dit zorgde ervoor dat er een startkapitaal beschikbaar was om het evenement verder vorm te geven. Hierna is nog een aantal sponsors gevonden en heeft Studio 5 een aantal live acts gecontracteerd waaronder zangeres Deborah en de Flamengo’s.

Een half jaar hard (net)werken, bellen, mailen, denken, sponsors zoeken, afstemmen en vooral doen heeft geleid tot een zeer professionele dinnershow op 22 maart jongstleden in restaurant Jack in Rotterdam. Het doel van de avond was tweeledig. Enerzijds wilde Studio 5 de ruim 125 gasten een onvergetelijke avond bezorgen en daarnaast een mooie opbrengst realiseren voor 1 van de projecten die Destino ondersteunt. Beiden doelen zijn ruimschoots gehaald. De reacties op de avond waren zeer positief en de (mega)opbrengst van de avond was 3446,64 om precies te zijn.

Stichting Destino zal de opbrengst doneren aan Stichting Mariëtte’s Childcare . Deze stichting wordt geleid door de ouders van Mariëtte. Zij is in 2004 op 19 jarige leeftijd naar Ghana vertrokken en zij heeft haar hart verloren aan het land en aan haar man Moses met wie zij samenwerkt in het door hun samen opgerichte kindertehuis “Hannukah” en de “Circle of life School” en” Junior High School”

Stichting Destino is er erg blij met de fijne samenwerking met Studio 5 en de mooie opbrengst!

Bron: Briels Nieuwsland