Doelshop.nl Stichting Destino Brielle

Shop je wel eens online? Als je dit voortaan via destino.doelshop.nl doet, doneer je gratis aan ons doel zonder dat het je iets extra’s kost! Je kunt alle producten zoeken en vergelijken van alle grote webshops (Bol.com, Wehkamp, Coolblue, Mediamarkt enz). Het product koop je uiteindelijk in de webshop zelf. Doordat je dat via onze pagina doet doneer je gratis aan ons doel.

Hoe werkt dit?
Je kunt dit doen door op Doelshop.nl “Destino” te kiezen of door via destino.doelshop.nl te shoppen. Bij iedere aankoop doneer je dan automatisch en gratis aan ons doel.

  • ga naar destino.doelshop.nl
  • log je in (eerste keer maak je een account aan volg de stappen)
  • nu moet/mag je een goed doel kiezen waar jij je donatie aan wilt geven. Zoek naar Stichting Destino.
  • heb je Stichting Destino gevonden klik dan op het rondje met de i erin. Naast de naam of links onder in het logo.
  • je krijgt nu de pagina van Stichting Destino. Je klikt dan de groene balk aan met: Kies dit goede doel en ga door.
  • je wordt nu automatisch doorgestuurd naar de webshops (bovenaan zie je staan GELUKT, het goede doel is gekozen!
  • kies nu een webshop waar je wilt gaan shoppen. Ben je al klant bij de betreffende webshop dan kan je je gewoon met je gebruikelijke gegevens inloggen!
  • doe je bestelling zoals je gewend bent.
  • de dag na je bestelling (soms iets langer, hangt af van de webshop, en de manier van betalen) krijg je van de doelshop een bericht (kijk in je spam, ongewenst box) met wat je aankoop heeft opgeleverd voor het goede doel. De grootste percentages, krijg je bijv. bij het afsluiten van een nieuwe ziektekosten verzekering, een nieuw energiecontract.

Voor sommige aankopen is het percentage misschien niet heel groot!
Maar Stichting Destino is heel blij met ook deze kleine donaties.

We nodigen je graag uit om het eens te proberen! Want wat is er nou niet leuk aan om met 1 aankoop meerdere mensen blij te maken terwijl het je zelf niets kost! Veel shop plezier en wij hopen op vele “gratis” donaties. Wat we horen van mensen die al langere tijd op deze manier “shoppen” is dat het even wennen is de eerste paar keer, maar uiteindelijk is het iets wat eigenlijk vrij simpel is.

Succes met shoppen!