Zondag 2 mei hebben 55 bierproevers onder leiding van biersommelier John Schut in eet-en biercafe “t Kont van het Paard ruim 600 euro opgehaald, door een extra donatie te doen.

Destino zou het bedrag afronden naar 750 euro, maar Maarten Zoetemeijer van “t Kont heeft een extra donatie gedaan waardoor we uiteindelijk 1000 euro konden doneren aan Startup4kids, 1 van de projecten die we steunen. Startup4kids biedt wereldwijd sociaal achtergestelde kinderen extra scholing. In januari is Startup4kids in Guatemala begonnen met het geven van extra onderwijs aan een groep van 75 kinderen met een beperking. Wij hebben dit project vanaf het begin gesteund en vonden het een goed idee om dat met deze donatie een vervolg te geven. Op de foto zie je het originele bedrag nog. Katja Visser, voorzitter van Startup4kids heeft de cheque ontvangen van Marcel de Ruiter, penningmeester van Destino.

We willen alle deelnemers, maar vooral Ralph, Nikki, Maarten en John bedanken voor deze fijne middag en mooie opbrengst!