We willen graag weer een keer jullie aandacht vragen voor het feit dat Stichting Destino aangesloten is bij www.goededoelshop.nl. Dit is een internet platform waar je kunt webshoppen en met je aankoop gelijktijdig ook gratis het goede doel ( van je keus ) kunt steunen.

Een percentage van jouw aankoopbedrag (het percentage is afhankelijk van de webshop) wordt door de webshop gedoneerd aan het goede doel van jouw keuze! Het kost je dus niks extra’s.

Er zijn heel veel webshops aangesloten bij de goededoelshop. Bijvoorbeeld bol.com, Zalando, Hema, vele energieleveranciers, teveel om op te noemen.

Hoe werkt het.
– ga naar www.goededoelshop.nl
– log je in ( eerste keer maak je een account aan volg de stappen )
– nu moet/mag je een goed doel kiezen waar jij je donatie aan wilt geven. Stichting Destino staat momenteel op de 2e pagina.
– heb je Stichting Destino ( of een ander goed doel van je keuze) gevonden klik dan op het rondje met de i erin. Naast de naam of links onder in het logo
– je krijgt nu de pagina van Stichting Destino je klikt dan de groene balk aan met: Kies dit goede doel en ga door.
– je wordt nu automatisch doorgestuurd naar de webshops ( bovenaan zie je staan GELUKT, het goede doel is gekozen!
– kies nu een webshop waar je wilt gaan shoppen. Ben je al klant bij de betreffende webshop dan kan je je gewoon met je gebruikelijke gegevens inloggen!
– doe je bestelling zoals je gewend bent. Na je bestelling kun je je bij de webshop uitloggen en sluit je de webshop af.
– ga terug naar de pagina van de goededoelshop terug (die blijft naast de webshop open staan) en meld je daar ook af ( log uit).
– de dag na je bestelling ( soms iets langer, hangt af van de webshop, en de manier van betalen) krijg je van de goededoelshop een bericht ( kijk in je spam, ongewenst box) met wat je aankoop heeft opgeleverd voor het goede doel. De grootste percentages, krijg je bijv. bij het afsluiten van een nieuwe ziektekosten verzekering, een nieuw energiecontract. Voor sommige aankopen is het percentage misschien niet heel groot! Maar Stichting Destino is heel blij met ook deze kleine donaties.

We nodigen je graag uit om het eens te proberen! Want wat is er nou niet leuk aan om met 1 aankoop meerdere mensen blij te maken terwijl het je zelf niets kost! Veel shop plezier en wij hopen op vele “gratis” donaties.

Wat we horen van mensen die al langere tijd op deze manier “shoppen” is dat het even wennen is de eerste paar keer, maar uiteindelijk is het iets wat eigenlijk vrij simpel is. Succes met shoppen!