Een unieke kans! Kom 10 oktober naar ‘Driving with Selvi’ in Brestheater Brielle. De film ‘Driving with Selvi’ die vertoond werd op het IDFA in Amsterdam komt naar Brielle .Op maandag 10 oktober word ‘Driving with Selvi’ in het BREStheater in Brielle vertoond.

Het toeval wil namelijk dat Selvi samen met de filmmaker –Elisa Paloschi – dan in Europa is en ze zijn beiden van harte bereid om naar de vertoning te komen en u naderhand te woord te staan. Extra bijzonder is dat deze film vertoond wordt aan de vooravond van de ‘internationale dag van het meisje’.

De film gaat over het leven van Selvi. Zij ontsnapt uit een gewelddadig kindhuwelijk en komt terecht bij Odanadi. Daar krijgt zij de kans zichzelf te ontwikkelen en schopt het uiteindelijk tot de eerste vrouwelijke taxi chauffeuse in Zuid India. Een beroepskeuze die niet zo vanzelfsprekend is voor vrouwen in India. Driving with Selvi is een intiem portret van de uitdagingen in het leven van veel meisjes en vrouwen in het moderne India. Selvi’s weigering om zich neer te leggen bij de heersende rolverhoudingen en haar inzet voor een beter leven bieden inspiratie en hoop. Haar verhaal laat zien dat alles mogelijk is.

De opbrengst van deze filmavond gaat naar Odanadi, zodat we nog meer meisjes en jongens een thuis en een toekomst kunnen bieden.

Belangrijk om te weten:
• Datum: 10 oktober 2016.

  • Plaats: BREStheater , Gooteplein 1 in Brielle. Als u gebruik maakt van navigatie of routeplanner kies dan adres Reede 2 (= Sportcomplex Dukdalf; ingang is naast BREStheater). Gooteplein 1 wordt namelijk niet herkend. Er zijn voldoende gratis parkeerplaatsen bij en in de buurt van BRES. Houdt u wel rekening met extra tijd om te parkeren en naar BRES te lopen.
  • Tijd: 20.00 uur. U bent al vanaf 19.30 uur van harte welkom.
  • Kaarten: 10 euro, online HIER te verkrijgen. Of aan de balie van de Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en aan de theaterkassa van het BREStheater.
  • Kaarten vaste donateurs: 8,50 euro, verkrijgbaar via de theaterkassa, na aanmelding via info@odanadi-nl.org.
  • Ondertiteling: De film is Engels ondertiteld.
  • De vertoning van deze film is mede mogelijk gemaakt door de Dukdalf, Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta en het BREStheater.
Graag tot ziens op 10 oktober in het BREStheater!