Na de succesvolle bierproeverij in 2016 heeft Maarten van “t Kont van het Paard zaterdag opnieuw zijn eet –en biercafé ter beschikking gesteld voor Stichting Destino. En alsof dat niet genoeg was, heeft Maarten ook de band De Juf gesponsord. Stichting Destino ondersteunt sinds 2009 kleinschalige projecten die het welzijn van kinderen in achterstandsituaties bevorderen.

De opbrengst was deze keer bedoeld voor het weeshuis Bethel in India. Jeen en Nicole, een echtpaar uit Utrecht dat al ruim 10 jaar deels op eigen kosten Bethel steunt, was ook aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. Uiteindelijk waren 60 mensen aanwezig om onder het genot van een drankje te genieten van de mooie covers van de Juf. Door 10 euro pp extra te vragen was er al een basisbedrag van 600 euro. Destino heeft dit bedrag aangevuld tot 1.000 euro. De Juf heeft er uit eigen zak nog 100 euro bijgedaan. Marcel de Ruiter, penningmeester van Destino heeft de cheque na afloop van het concert uitgereikt aan Nicole en Jeen.

Ze willen alle gasten, personeel en met name Maarten en De Juf bedanken voor deze mooie middag. Wil je meer weten over stichting Destino, check dan de website www.stichtingdestino.com

Bron: Briels Nieuwsland