Op 27 oktober wordt er wederom een benefiet concert georganiseerd voor Stichting Destino in ‘t Kont van het Paard. Net als voorgaande jaren komt de “Juf” het concert verzorgen. Wij zijn erg blij dat Maarten wederom “t Kont” ter beschikking stelt voor Stichting Destino en het zo mogelijk maakt om een mooie donatie te doen aan 1 van de projecten die Destino ondersteunt. Het concept is net als andere jaren als volgt: Voor 10 euro p.p. kun je naar het concert. Wanneer je ook gebruik wil maken van het befaamde buffet, betaal je € 22,50 pp. (concert incl. buffet). Kinderen onder de 12 jaar betalen € 7,50 voor het buffet.

Aanmelden kan via de mail aan mode.schoenen.pandora@gmail.com of stichtingdestino@gmail.com. Na betaling op rekening NL71 RABO 0128898682 ten name van Stichting Destino ben je zeker van een plekje op 27 oktober. De bestemming van de opbrengst wordt op 27 oktober bekend gemaakt.

Drankjes zijn uiteraard voor eigen rekening. De deuren gaan open rond 14.30 uur en het concert begint om 15.00 uur. Na het concert kan er vanaf 18.00 uur gebruik gemaakt worden van het buffet. Boek snel, want de vorige keren hebben we mensen moeten teleurstellen.