Benefietconcert “de Juf” Stichting Destino

Na het succesvolle benefietoptreden van vorig jaar ten behoeve van de Brielse Stichting Destino, wilde Maarten Zoetemeijer van eet- en biercafé “t Kont van het Paard ook dit jaar zijn medewerking verlenen aan dit mooie concept. Hij zocht contact met de succesvolle band ” de Juf” en ook die toonde zich wederom bereid om voor het goede doel komen optreden.

Afgelopen zondag stonden circa 70 mensen klaar om in plaats van moederdag te vieren (sommigen hadden hun moeder meegenomen) een bijdrage te doen voor Stichting Destino in combinatie met muziek, drank en het befaamde buffet van ” t Kont van het Paard.

Zoals bekend steunt Stichting Destino wereldwijd kleinschalige projecten die het welzijn van kinderen en gezinnen bevorderen. Van iedere gedoneerde euro gaat minimaal 97% rechtstreeks naar een goed doel. Voor meer info kijk op www.stichtingdestino.com.

De opbrengst van het benefiet concert was dit jaar ongeveer 650 euro en is door Destino aangevuld tot 1000 euro . Dit bedrag komt deze keer geheel ten goede aan Mariet Knot uit Geervliet, die al jaren kinderen en gezinnen in Gambia ondersteunt en inmiddels ook haar steun geeft aan een lokale school. De opbrengst van afgelopen zondag wil Mariet gebruiken voor het onderhoud van het “Gunjur Women Project, een gemeenschappelijke tuin waar op dit moment 180 vrouwen groente en fruit verbouwen op een stukje grond en de opbrengst van de verkoop hiervan gebruiken als extra inkomen voor hun gezinnen. Mariet was zelf aanwezig en heeft van Marcel de Ruiter, penningmeester van Stichting Destino de cheque mogen ontvangen.

Ze willen graag iedereen bedanken voor deze fijne middag met een fantastische opbrengst!

Bron: Briels Nieuwsland