Een mooi bericht van ConstruCasa uit Guatemala. Stichting Destino heeft het huis gefinancierd voor Concepción Camargo, Feliciana Díaz en hun vier kinderen.

Beste mensen van Stichting Destino,

We willen jullie heel erg bedanken voor jullie prachtige donatie waarmee we een nieuw huis voor Concepción Camargo, Feliciana Díaz en hun vier kinderen konden bouwen. We hebben het huis in januari gebouwd en de familie woont al met veel plezier in hun mooie en veiliger huis. Ze zijn echt heel blij dat ze dit nieuwe jaar zo mooi konden beginnen.

Concepción werkt in de bouw en Feliciana zorgt thuis voor de kinderen. Ze zijn aangesloten bij het project De la Gente, in San Miguel Escobar; hun sociaal werker heeft ons aangegeven hoe hard Concepción en Feliciana altijd werken en hoe zeer ze een beter huis nodig hadden. Voor de bouw van hun nieuwe betonnen huis woonden Concepción en zijn gezin in een huis met muren van maïsstengels, een golfplaten dak en een vloer van opgedroogde modder. Concepción en Feliciana zijn heel blij dat hun twee oudere meisjes Jazmin (11) en Flor de Fatima (9) zich nu thuis kunnen concentreren voor school en bovendien dat ze zich allemaal prettig en veilig voelen in hun nieuwe huis dat ze met trots ’thuis’ kunnen noemen.

Wij van Constru Casa, onze partnerorganisatie De la Gente en Concepción en Feliciana bedanken jullie voor jullie prachtige bijdrage die zoveel betekent voor de toekomst van dit gezin en vooral voor de vier jonge kinderen!

Met vriendelijke groet, Het Constru Casa team